• 020 – 26 11 972
  • info@protc.nl

Trainingsmogelijkheden

Professional biedt u trainingen op het gebied van de beveiliging burgerluchtvaart en douane (AEO) gerelateerde trainingen. Wij streven naar kwalitatief hoogstaande trainingen die gegeven worden in kleine groepen en door bedreven docenten. Hiermee kunnen we voldoende interactie hebben met de cursisten, wat de dynamiek en het eindresultaat verhoogd.

Professional is een erkend opleidingsinstituut goedgekeurd door het Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) voor de volgende trainingen:

CameraZOOM-20140607055116022 (V)

Medewerker Luchtvracht

Alle medewerkers die in aanraking komen met luchtvracht dienen minimaal opgeleid te worden tot medewerker luchtvracht.

lees meer

Controleur Luchtvracht

De cursus Controleur Luchtvracht is van toepassing op personeel dat beveiligingsonderzoeken uitvoert bij een erkend agent of cargo screeningsbedrijf.

lees meer

Beveiligingsadviseur Luchtvracht

De Beveiligingsadviseur Luchtvracht is het aanspreekpunt voor de KMAR en is verantwoordelijk voor de beveiliging van luchtvracht binnen een organisatie.

lees meer

Klassikale Trainingen

In-house training

Wij kunnen ook op uw locatie de training verzorgen. U hoeft uw personeel niet naar Schiphol te sturen, maar de training uit te laten voeren wanneer het beste voor u uitkomt. Het voordeel is dat we de training op uw praktijksituatie kunnen laten aansluiten, wat de effectiviteit verhoogd.

E-learning

Professional heeft een eigen E-learning systeem ontwikkeld in samenwerking met Kenneth & Koh. Via de E-learning bieden wij u de herhaling medewerker luchtvracht aan. In de toekomst zullen er meer trainingen volgen. Wij zijn uiteraard benieuwd naar uw wensen, want wij kunnen ook maat oplossingen ontwikkelen.
Klik hier om naar de E-learning te gaan.